Toidualased koolitused ja teenused
Toidu- ja biotehnoloogia osakond pakub ettevõtetele koostöövõimalusi teadus- ja arendustegevuses, tootearenduses ning töötajate koolitamisel.
- Aitame arendada uusi toidutooteid, parandada toodete tekstuuri, maitset või säilivust.
- Pakume füüsikalis-keemilisi, mikrobioloogilisi ja sensoorseid analüüse toidu kvaliteedi ja ohutuse hindamiseks.
- Aitame leida lahendusi toidutootmise keskkonnamõju vähendamiseks ja kõrvalproduktide väärindamiseks.
- Korraldame erialaseid täiendkoolitusi ja praktilisi õpitubasid.
- Koostöös ettevõtetega viime läbi teadusuuringuid ja arendusprojekte, mida saab rahastada näiteks ELi või riiklike toetusprogrammide kaudu.
Toidu-ja biotehnoloogia osakonna seadmete kasutamise hinnakiri akadeemilisele kasutajale:
- Halogeenniiskusanalüsaator 15 EUR/h
- pH meeter 10 EUR/h
- Soxhlet 40 EUR/analüüs (1-6 proovi korraga)
- Ahjud, inkubaatorid jne kasutamine 15 EUR/ööpäev
Hinnale lisandub käibemaks.
Toidu-ja biotehnoloogia osakonna teenuste hinnakiri ärikliendile:
- Halogeenniiskusanalüsaator, 15 EUR/proov
- pH analüüs, 10 EUR/proov
- Soxhlet 35 EUR/proov
- Ahjude, inkubaatorite rent 30 EUR/ööpäev
Hinnale lisandub käibemaks.