Eesmärk:
Toetada õppijaid toidutehnoloogia alustele tuginedes toitlustusteenuste disainimisel ja arendamisel ning nende muutmisel konkurentsivõimelisemaks.
Sihtgrupp:
Peakokad, kokad, toitlustusjuhid ja inimesed, kes soovivad alustada tegevust toitlustusvaldkonnas
Eeldused:
keskharidus
Teemad:
KTO0300 - Toidu sensoorne analüüs/6 EAP/sügissemester (TalTech)
LTC0510 - Toidukeemia avaldumine praktikas/6 EAP/sügissemester (Tallinna Ülikool)
SVPC.02.046 - Toitlustusteenuste disain ja arendus/5 EAP/sügissemester (TÜ Pärnu kolledž)
Õpiväljund:
Programmis õpid:
• kasutama sensoorse analüüsi meetodeid toidu organoleptiliste omaduste ja kvaliteedi hindamisel, et saada ekspertiks maitsete, lõhnade ja tekstuuride maailmas;
• tundma toidukeemial põhinevaid tehnoloogilisi protsesse ja oskust neid teadmisi rakendada praktilises toote- või teenusedisainis;
• rakendama omandatud teadmisi toitlustusteenuse arendusprojekti tegemisel.
Keel:
Eesti
Maht:
auditoorne õppetöö: 442 akadeemilist õppetundi
EAP:
17
Tunnistus:
TalTech tunnistus
Lektor:
Kristel Vene (KTO3000) - TalTech Keemia ja biotehnoloogia instituut
Tiina Vänt, Tiina Lõugas (LTC0510) - Tallinna Ülikool
Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (SVPC.02.046) - Tartu Ülikooli Pärnu kolledž
Kontakt:
Kavajuht Katrin Laos (TalTech), tel 620 2951, katrin.laos@taltech.ee; Avatud õppe keskus, tel 620 3600, mikrokraadid@taltech.ee; Kavajuht Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž), tel 516 7401, anne.roosipold@ut.ee
Hind:
1870 €/osaleja
Registreerumise tähtaeg:
30.08.2024 23:59
Kommentaar:
Mikrokraadikavale võetakse vastu 15 osalejat
Asukoht:
Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Tartu Ülikooli Pärnu kolledž
Ajakava:
10.09.2024
10:00 - 10:30
Sissejuhatus mikrokraadi programmi
10:30 - 17:00
Toitlustusteenuste disain ja arendus
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)
11.09.2024
09:00 - 16:00
Toitlustusteenuste disain ja arendus
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)
01.10.2024
10:00 - 16:00
Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)
02.10.2024
09:00 - 16:00
Toidukeemia avaldumine praktikas
Lektor: Tiina Vänt, Tiina Lõugas (Tallinna Ülikool)
15.10.2024
10:00 - 13:00
Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)
14:00 - 17:00
Toitlustusteenuste disain ja arendus
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)
16.10.2024
09:00 - 16:00
Toidukeemia avaldumine praktikas
Lektor: Tiina Vänt, Tiina Lõugas (Tallinna Ülikool)
29.10.2024
10:00 - 17:00
Toitlustusteenuste disain ja arendus inspiratsioonipäev
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)
30.10.2024
09:00 - 16:00
Toidukeemia avaldumine praktikas
Lektor: Tiina Vänt, Tiina Lõugas (Tallinna Ülikool)
12.11.2024
10:00 - 13:00
Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)
14:00 - 17:00
Toitlustusteenuste disain ja arendus
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)
13.11.2024
09:00 - 16:00
Toidukeemia avaldumine praktikas
Lektor: Tiina Vänt, Tiina Lõugas (Tallinna Ülikool)
26.11.2024
10:00 - 13:00
Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)
14:00 - 17:00
Toitlustusteenuste disain ja arendus
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)
27.11.2024
09:00 - 16:00
Toidukeemia avaldumine praktikas
Lektor: Tiina Vänt, Tiina Lõugas (Tallinna Ülikool)
10.12.2024
10:00 - 17:00
Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)
11.12.2024
09:00 - 16:00
Toidukeemia avaldumine praktikas
Lektor: Tiina Vänt, Tiina Lõugas (Tallinna Ülikool)
07.01.2025
10:00 - 17:00
Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)
08.01.2025
09:00 - 16:00
Toitlustusteenuste disain ja arendus
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)
21.01.2025
10:00 - 15:30
Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)
15:30 - 17:00
Eettevalmistus lõpuesitluseks
22.01.2025
09:00 - 16:00
Lõpetamine
Asukoht:
Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Tartu Ülikooli Pärnu kolledž
Hind:
1870 €/osaleja
Maht:
auditoorne õppetöö:
442 akadeemilist õppetundi
EAP:
17
Kontakt:
Kavajuht Katrin Laos (TalTech), tel 620 2951, katrin.laos@taltech.ee; Avatud õppe keskus, tel 620 3600, mikrokraadid@taltech.ee; Kavajuht Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž), tel 516 7401, anne.roosipold@ut.ee