Tallinna Tehnikaülikool

Eesmärk:

Toetada õppijaid toidutehnoloogia alustele tuginedes toitlustusteenuste disainimisel ja arendamisel ning nende muutmisel konkurentsivõimelisemaks.

Sihtgrupp:

Peakokad, kokad, toitlustusjuhid ja inimesed, kes soovivad alustada tegevust toitlustusvaldkonnas

Eeldused:

keskharidus

Teemad:

KTO0300 - Toidu sensoorne analüüs/6 EAP/sügissemester (TalTech)
LTC0510 - Toidukeemia avaldumine praktikas/6 EAP/sügissemester (Tallinna Ülikool)
SVPC.02.046 - Toitlustusteenuste disain ja arendus/5 EAP/sügissemester (TÜ Pärnu kolledž)

Õpiväljund:

Programmis õpid:
• kasutama sensoorse analüüsi meetodeid toidu organoleptiliste omaduste ja kvaliteedi hindamisel, et saada ekspertiks maitsete, lõhnade ja tekstuuride maailmas;
• tundma toidukeemial põhinevaid tehnoloogilisi protsesse ja oskust neid teadmisi rakendada praktilises toote- või teenusedisainis;
• rakendama omandatud teadmisi toitlustusteenuse arendusprojekti tegemisel.

Keel:

Eesti

Maht:

auditoorne õppetöö: 442 akadeemilist õppetundi

EAP:

17

Tunnistus:

TalTech tunnistus

Lektor:

Kristel Vene (KTO3000) - TalTech Keemia ja biotehnoloogia instituut

Tiina Vänt, Tiina Lõugas (LTC0510) - Tallinna Ülikool

Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (SVPC.02.046) - Tartu Ülikooli Pärnu kolledž

Kontakt:

Kavajuht Katrin Laos (TalTech), tel 620 2951, katrin.laos@taltech.ee; Avatud õppe keskus, tel 620 3600, mikrokraadid@taltech.ee; Kavajuht Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž), tel 516 7401, anne.roosipold@ut.ee

Hind:

1870 €/osaleja

Registreerumise tähtaeg:

30.08.2024 23:59

Kommentaar:

Mikrokraadikavale võetakse vastu 15 osalejat

Asukoht:

Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Tartu Ülikooli Pärnu kolledž

Ajakava:

10.09.2024


10:00 - 10:30

Sissejuhatus mikrokraadi programmi


10:30 - 17:00

Toitlustusteenuste disain ja arendus
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)


11.09.2024


09:00 - 16:00

Toitlustusteenuste disain ja arendus
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)


01.10.2024


10:00 - 16:00

Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)


02.10.2024


09:00 - 16:00

Toidukeemia avaldumine praktikas
Lektor: Tiina Vänt, Tiina Lõugas (Tallinna Ülikool)


15.10.2024


10:00 - 13:00

Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)


14:00 - 17:00

Toitlustusteenuste disain ja arendus
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)


16.10.2024


09:00 - 16:00

Toidukeemia avaldumine praktikas
Lektor: Tiina Vänt, Tiina Lõugas (Tallinna Ülikool)


29.10.2024


10:00 - 17:00

Toitlustusteenuste disain ja arendus inspiratsioonipäev
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)


30.10.2024


09:00 - 16:00

Toidukeemia avaldumine praktikas
Lektor: Tiina Vänt, Tiina Lõugas (Tallinna Ülikool)


12.11.2024


10:00 - 13:00

Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)


14:00 - 17:00

Toitlustusteenuste disain ja arendus
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)


13.11.2024


09:00 - 16:00

Toidukeemia avaldumine praktikas
Lektor: Tiina Vänt, Tiina Lõugas (Tallinna Ülikool)


26.11.2024


10:00 - 13:00

Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)


14:00 - 17:00

Toitlustusteenuste disain ja arendus
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)


27.11.2024


09:00 - 16:00

Toidukeemia avaldumine praktikas
Lektor: Tiina Vänt, Tiina Lõugas (Tallinna Ülikool)


10.12.2024


10:00 - 17:00

Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)


11.12.2024


09:00 - 16:00

Toidukeemia avaldumine praktikas
Lektor: Tiina Vänt, Tiina Lõugas (Tallinna Ülikool)


07.01.2025


10:00 - 17:00

Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)


08.01.2025


09:00 - 16:00

Toitlustusteenuste disain ja arendus
Lektor: Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž)


21.01.2025


10:00 - 15:30

Toidu sensoorne analüüs
Lektor: Kristel Vene (TalTech)


15:30 - 17:00

Eettevalmistus lõpuesitluseks


22.01.2025


09:00 - 16:00

Lõpetamine


Asukoht:

Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Tartu Ülikooli Pärnu kolledž

Hind:

1870 €/osaleja

Maht:

auditoorne õppetöö:
442 akadeemilist õppetundi

EAP:

17

Kontakt:

Kavajuht Katrin Laos (TalTech), tel 620 2951, katrin.laos@taltech.ee; Avatud õppe keskus, tel 620 3600, mikrokraadid@taltech.ee; Kavajuht Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž), tel 516 7401, anne.roosipold@ut.ee