Eesmärk:
Toetada õppijaid toidutehnoloogia alustele tuginedes toitlustusteenuste disainimisel ja arendamisel ning nende muutmisel konkurentsivõimelisemaks.
Sihtgrupp:
Peakokad, kokad, toitlustusjuhid ja inimesed, kes soovivad alustada tegevust toitlustusvaldkonnas
Eeldused:
keskharidus
Teemad:
KTO0300 - Toidu sensoorne analüüs/6 EAP/kevadsemester (TalTech)
LTC0510 - Toidukeemia avaldumine praktikas/6 EAP/kevadsemester (Tallinna Ülikool)
SVPC.02.046 - Toitlustusteenuste disain ja arendus/5 EAP/kevadsemester (TÜ Pärnu kolledž)
Õpiväljund:
Programmis õpid:
• kasutama sensoorse analüüsi meetodeid toidu organoleptiliste omaduste ja kvaliteedi hindamisel, et saada ekspertiks maitsete, lõhnade ja tekstuuride maailmas;
• tundma toidukeemial põhinevaid tehnoloogilisi protsesse ja oskust neid teadmisi rakendada praktilises toote- või teenusedisainis;
• rakendama omandatud teadmisi toitlustusteenuse arendusprojekti tegemisel.
Keel:
Eesti
Maht:
auditoorne õppetöö: 442 akadeemilist õppetundi
EAP:
17
Tunnistus:
TalTech tunnistus
Lektor:
Kristel Vene (KTO3000) - TalTech Keemia ja biotehnoloogia instituut Tiina Vänt, Tiina Lõugas (LTC0510) - Tallinna Ülikool Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (SVPC.02.046) - Tartu Ülikooli Pärnu kolledž
Kontakt:
Kavajuht Katrin Laos (TalTech), 620 2951, katrin.laos@taltech.ee; avatud õppe keskus, 620 3600, mikrokraadid@taltech.ee; Kavajuht Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž), 516 7401, anne.roosipold@ut.ee
Hind:
1870 €/osaleja
Registreerumise tähtaeg:
22.01.2025 23:59
Kommentaar:
Nõutud on keskharidus. Mikrokraadikavale võetakse vastu 15 osalejat
Asukoht:
Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Tartu Ülikooli Pärnu kolledž
Ajakava:
04.02.2025
00:00 - 00:00
1.sessioon/Sissejuhatus mikrokraadipraadi programmi (2ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
00:00 - 00:00
1.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (6ak)
Lektor: Tallinna Tehnikaülikoolis
05.02.2025
00:00 - 00:00
1.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (8ak)
Lektor: Tallinn Tehnikaülikoolis
18.02.2025
00:00 - 00:00
2.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
19.02.2025
00:00 - 00:00
2.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
04.03.2025
00:00 - 00:00
3.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (4ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
00:00 - 00:00
3.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (4ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
05.03.2025
00:00 - 00:00
3.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
18.03.2025
00:00 - 00:00
4.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus inspiratsioonipäev(8ak)
Lektor: Õpe toimub Pärnu Kolledžis
19.03.2025
00:00 - 00:00
4.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Pärnu Kolledžis
01.04.2025
00:00 - 00:00
5.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (4ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
00:00 - 00:00
5.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (4ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
02.04.2025
00:00 - 00:00
5.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
15.04.2025
00:00 - 00:00
6.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (4ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
00:00 - 00:00
6.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (4ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
16.04.2025
00:00 - 00:00
6.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
29.04.2025
00:00 - 00:00
7.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
30.04.2025
00:00 - 00:00
7.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
13.05.2025
00:00 - 00:00
8.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
14.05.2025
00:00 - 00:00
8.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
27.05.2025
00:00 - 00:00
9.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (6ak) ja Ettevalmistus lõpuesitluseks (2ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
28.05.2025
00:00 - 00:00
LÕPETAMINE (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
Asukoht:
Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Tartu Ülikooli Pärnu kolledž
Hind:
1870 €/osaleja
Maht:
auditoorne õppetöö:
442 akadeemilist õppetundi
EAP:
17
Kontakt:
Kavajuht Katrin Laos (TalTech), 620 2951, katrin.laos@taltech.ee; avatud õppe keskus, 620 3600, mikrokraadid@taltech.ee; Kavajuht Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž), 516 7401, anne.roosipold@ut.ee