Tallinna Tehnikaülikool

Eesmärk:

Toetada õppijaid toidutehnoloogia alustele tuginedes toitlustusteenuste disainimisel ja arendamisel ning nende muutmisel konkurentsivõimelisemaks.

Sihtgrupp:

Peakokad, kokad, toitlustusjuhid ja inimesed, kes soovivad alustada tegevust toitlustusvaldkonnas

Eeldused:

keskharidus

Teemad:

KTO0300 - Toidu sensoorne analüüs/6 EAP/kevadsemester (TalTech)
LTC0510 - Toidukeemia avaldumine praktikas/6 EAP/kevadsemester (Tallinna Ülikool)
SVPC.02.046 - Toitlustusteenuste disain ja arendus/5 EAP/kevadsemester (TÜ Pärnu kolledž)

Õpiväljund:

Programmis õpid:
• kasutama sensoorse analüüsi meetodeid toidu organoleptiliste omaduste ja kvaliteedi hindamisel, et saada ekspertiks maitsete, lõhnade ja tekstuuride maailmas;
• tundma toidukeemial põhinevaid tehnoloogilisi protsesse ja oskust neid teadmisi rakendada praktilises toote- või teenusedisainis;
• rakendama omandatud teadmisi toitlustusteenuse arendusprojekti tegemisel.

Keel:

Eesti

Maht:

auditoorne õppetöö: 442 akadeemilist õppetundi

EAP:

17

Tunnistus:

TalTech tunnistus

Lektor:

Kristel Vene (KTO3000) - TalTech Keemia ja biotehnoloogia instituut Tiina Vänt, Tiina Lõugas (LTC0510) - Tallinna Ülikool Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (SVPC.02.046) - Tartu Ülikooli Pärnu kolledž

Kontakt:

Kavajuht Katrin Laos (TalTech), 620 2951, katrin.laos@taltech.ee; avatud õppe keskus, 620 3600, mikrokraadid@taltech.ee; Kavajuht Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž), 516 7401, anne.roosipold@ut.ee

Hind:

1870 €/osaleja

Registreerumise tähtaeg:

22.01.2025 23:59

Kommentaar:

Nõutud on keskharidus. Mikrokraadikavale võetakse vastu 15 osalejat

Asukoht:

Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Tartu Ülikooli Pärnu kolledž

Ajakava:

04.02.2025


00:00 - 00:00

1.sessioon/Sissejuhatus mikrokraadipraadi programmi (2ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis


00:00 - 00:00

1.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (6ak)
Lektor: Tallinna Tehnikaülikoolis


05.02.2025


00:00 - 00:00

1.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (8ak)
Lektor: Tallinn Tehnikaülikoolis


18.02.2025


00:00 - 00:00

2.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis


19.02.2025


00:00 - 00:00

2.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis


04.03.2025


00:00 - 00:00

3.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (4ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis


00:00 - 00:00

3.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (4ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis


05.03.2025


00:00 - 00:00

3.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis


18.03.2025


00:00 - 00:00

4.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus inspiratsioonipäev(8ak)
Lektor: Õpe toimub Pärnu Kolledžis


19.03.2025


00:00 - 00:00

4.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Pärnu Kolledžis


01.04.2025


00:00 - 00:00

5.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (4ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis


00:00 - 00:00

5.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (4ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis


02.04.2025


00:00 - 00:00

5.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis


15.04.2025


00:00 - 00:00

6.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (4ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis


00:00 - 00:00

6.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (4ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis


16.04.2025


00:00 - 00:00

6.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis


29.04.2025


00:00 - 00:00

7.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis


30.04.2025


00:00 - 00:00

7.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis


13.05.2025


00:00 - 00:00

8.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis


14.05.2025


00:00 - 00:00

8.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis


27.05.2025


00:00 - 00:00

9.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (6ak) ja Ettevalmistus lõpuesitluseks (2ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis


28.05.2025


00:00 - 00:00

LÕPETAMINE (8ak)
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis


Asukoht:

Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Tartu Ülikooli Pärnu kolledž

Hind:

1870 €/osaleja

Maht:

auditoorne õppetöö:
442 akadeemilist õppetundi

EAP:

17

Kontakt:

Kavajuht Katrin Laos (TalTech), 620 2951, katrin.laos@taltech.ee; avatud õppe keskus, 620 3600, mikrokraadid@taltech.ee; Kavajuht Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž), 516 7401, anne.roosipold@ut.ee