Tallinna Tehnikaülikool

Ootame teid osalema ettevõtlusakadeemia tasuta seminaril 23. märtsil kell 10:00 Mektory Innovation HUBis. Seminari teemaks on "Kuidas saab ideest toode?" (Toiduainetööstuse näitel) ning seda viib läbi Kristel Vene, Tallinna Tehnikaülikooli loodusteaduskonna keemia ja biotehnoloogia instituudi vanemlektor.

Ettevõtlusakadeemia 23.03.23

Ettekande kirjeldus: Seminaril anname ülevaate tootearendusprotsessist toiduainetööstuses. Vaatame traditsioonilisemaid tööriistu nagu fookusgrupi uuringuid, tootekategooriate kaardistamine, laborikatsetest piloottoodeteni välja. Tutvustame ka Stage-Gate mudelit, mis aitab viia ebaõnnestumised miinimumini. Lisaks vaatame trende ja katsetame loovust ideede genereerimiseks.  

Ettekandja tutvustus:  Kristel Vene, PhD, on Tallinna Tehnikaülikooli keemia ja biotehnoloogia instituudi vanemlektor. Tema õppetöö ja kursused hõlmavad lisaks tootearendusele ka toidu kvaliteeti, ohutust ja hügieeni, aga ka näiteks toidu analüüsi. Teadussuunal tegutseb ta toidu lõhna- ja maitsevigade uurimisega, toidu sensoorse analüüsi ja tootearendusega. Kristelil on teadustööst välja kasvanud kolm oma ettevõtet ning ta on investeerinud teistesse innovaatilistesse toiduvaldkonna ettevõtetesse.

Registreeru siin

Lisainfo: 

Krista Kink, Tallinna ettevõtlusteenistuse ettevõtluskeskus

krista.kink@tallinnlv.ee

640 4225

Helena Rozeik, TalTechi majandusteaduskond

helena.rozeik@taltech.ee

Laeb infot...