Tallinna Tehnikaülikool

Teenuse kirjeldus

Toidu sensoorse analüüsi koolitust saab tellida erinevas mahus (alustavale, edasijõudnutele, ekspertidele). Kursusel õpime toidu tajumise psühholoogiat kui ka füsioloogiat. Vaatame praeguseks enim kasutatavaid sensoorse analüüsi meetodeid nii teoreetiliselt kui praktiliselt (sh andmeanalüüs).

Teenust pakkuv labor

Toidusüsteemide labor

Kontaktisik

Kristel Vene

Hind KM-ga

Kokkuleppel

Asukoht

Akadeemia tee 15, ruum SCI 154, Loodusteaduste maja, Tallinna Tehnikaülikool

Suhtluskeel

Eesti, inglise

Tellimiseks vajalik teave

Kuna sensoorika koolitus on koos praktilise osaga, siis hind sõltub suuresti osalejate arvust. Pakkumise saamiseks palun esitada osalejate arv ja soovitud koolitustase.